Δημόσια έργα

Θεσσαλονίκη, δήμος Κορδελιού Ευόσμου

Διαγραμμίσεις οδών και διαβάσεων σε ολόκληρο το δήμο. Πραγματοποιήθηκαν 25 χιλιόμετρα διπλών διαγραμμίσεων, 63 διαβάσεων και 15 ειδικών διαγραμμίσεων. Όλες σε χρώμα λευκό με ανακλαστική επικάλυψη.

Αττικό Μετρό (Σταθερές Συγκοινωνίες)

Εργασίες στεγανοποίησης στη σήραγγα “Ομόνοια – Αττική” με έγχυση πολυουρεθάνης, ρητίνιση και κατασκευή επενδεδυμένων μεταλλικών στοιχείων για τη διευθέτηση των εισερχόμενων υδάτων εντός της σήραγγας.

Κατασκευή νέου A.T. στα Τρόπαια Νομού Αρκαδίας

Το νέο τμήμα βρίσκεται σε οικόπεδο του ΕΛ.Γ.Ο. Δήμητρα που έχει παραχωρηθεί δωρεάν, αντικατέστησε το παλαιό και συγχώνευσε όμορρα αστυνομικά τμήματα του νομού. Εκτός απο τις βασικές παροχές ενός ΑΤ διαθέτει ξενώνες αξιωματικών και κρατητήριο, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Υπ.Προστασίας Πολίτη. Διαθέτει σε όλους τους χώρους δομημένη καλωδίωση, ενεργειακούς υαλοπίνακες.

Υγρομόνωση στο σταθμό Μοναστηράκι (ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ)

Υγρομόνωση στο σταθμό μετρό «Μοναστηράκι» και συνοδές επισκευές.
Οι σταθμοί μετρό «Ομόνοια» και «Μοναστηράκι» ήταν οι πρώτοι σταθμοί που παραδόθηκαν στο κοινό. Κοινό τους χαρακτηριστικό είναι ότι ο ποταμός Ηριδανός είναι εγκιβωτισμένος μέσα στους σταθμούς, όπως και το γεγονός ότι τα έργα αποστράγγισης ειναι πλημμελή, για τα σημερινά δεδομένα. Το συγκεκριμένο έργο σκοπό είχε να εντοπίσει τις εστίες εγκιβωτισμένου νερού από την εξωτερική πλευρά των τοιχείων του σταθμού και να εισπιεστεί σε αυτές ρητίνες προς σφράγισή τους. Έγιναν επίσης και επισκευές σε όλα τα τόξα των αρμών διαστολής, από τα εκδοτήρια μέχρι και τις αποβάθρες.

Διάνοιξη και ανάπλαση οδών

Ανακατασκευή οδών έτους 2020. Απόξεση παλαιάς στρώσης ασφάλτου με μηχανικά μέσα, εκσκαφές, υπόβαση 3Α, ασφαλτική επάλειψη και δύο στρώσεις ασφάλτου συνολικού πάχους 10 εκατοστών. Ταυτόχρονη ανακατασκευή μέρους πεζοδρομίων με κατασκευή υπόβασης και επικόλληση πλακών διαφόρων μεγεθών και νέα ρείθρα απορροής.

.

Συντήρηση, ανάπλαση και κατασκευή πεζοδρομίων δήμου Κορυδαλλού

Ανακατασκευή–συντήρηση και αποκατάσταση φθορών πλακοστρώσεων πεζοδρομίων σε διάφορα σημεία του δήμου
Έγιναν επεμβάσεις σε 35 οδούς του δήμου Κορυδαλλού για τα έτη 2018 και 2019 είτε για την αποκατάσταση φθορών, είτε για την κατασκευή νέων πεζοδρομίων. Μετά τις καθαιρέσεις και εκσκαφές έγινε κατασκευή υποβάσεων από οπλισμένο σκυρόδεμα κατηγορίας C16/20, μέσου πάχους 15 cm και επίστρωση αυτών με πλάκες πεζοδρομίου διαφόρων διαστάσεων, μορφής και αποχρώσεων.

Επείγουσες εργασίες ανακαίνισης και επισκευής στο κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ Αγίου Θωμά στο Μαρούσι

Επείγουσες επισκευές κερκίδων κλειστού γυμναστηρίου και αποκατάσταση ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.

Υγρομόνωση, τσιμεντοστρώσεις, ανακαινίσεις και επισκευές στο Α.Τ. Καλλιθέας

Υγρομόνωση και πλακόστρωση στην ταράτσα του Α.Τ. Καλλιθέας, επιφάνειας 2650 τετραγωνικών μέτρων. Έγινε αποξήλωση των σαθρών επιφανειών, εφαρμόστηκε ασφαλτόπανο σε δύο στρώσεις και πλακόστρωση με πλακίδια κεραμικά, ύστερα από εφαρμογή τσιμεντοκονίας

Επισκευή και ανακαίνιση οροφής εντευκτηρίου Σχολής Ικάρων

Κατασκευή εσωτερικών χωρισμάτων με ηχομόνωση και αντικατάσταση ψευδοροφής και φωτισμού περίπου 2300 τμ στα εστιατόρια της Σχολής Ικάρων.

Αντικατάσταση στέγης βιβλιοθήκης Σχολής Ικάρων

Επισκευή και όπου ήταν απαραίτητο αντικατάσταση της στέγης της βιβλιοθήκης της Σχολή Ικάρων.

Επισκευή οροφής και ανακαίνιση κτιρίου συνεργείων στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας

Επισκευή κτιρίων στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας (υγρομόνωση και οικοδομικές εργασίες-αποκαταστάσεις).

Κατασκευή βιομηχανικών δαπέδων Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού “Δήμητρα”

Κατασκευή βιομηχανικού δαπέδου περίπου 2500 τ.μ. και διάφορες σιδηρουργικές εργασίες.

Υγρομόνωση σε διάφορα κτίρια της Σχολής Ικάρων

Υγρομόνωση σε κτίρια της Σχολής Ικάρων, περίπου 3600 τετραγωνικά μέτρα. Μετά την αποξήλωση των σαθρών, όπως και των η/μ εγκαταστάσεων, εφαρμόστηκε αστάρι με ψεκασμό, κατόπιν τοποθετήθηκε πλέγμα πολυεστερικό και ακολούθησαν δύο στρώσεις πολυουρεθανικού υλικού.

Κατασκευή μονάδας παραγωγής θέρμανσης και ΖΝΧ Μοίρας 360

Κατακσευή νέου λεβητοστασίου στη μοίρα 360.

Επισκευή στα κρατητήρια του Α.Τ. Γλυφάδας

Αντικαταστάθηκαν όλα τα παράθυρα με νέα, άθραυστα. Ανακαινίστηκαν όλα τα λουτρά, όπως και η ηλεκτρική εγκατάσταση, ενώ όλες οι παροχές εγκιβωτίστηκαν. Τοποθετήθηκαν νέα κιγκλιδώματα, αντιδιαρρηκτικά, αντιβανδαλιστικά όπως και εγκαταστάθηκε σύστημα παρακολούθησης. Τέλος, αναβαθμίστηκε ο κλιματισμός και επισκευάστηκε ο εξαερισμός.

Επισκευή και ανακαίνιση κτιρίου κοιτώνων της Σχολής Ικάρων

Επισκευή και επαναχρωματισμός ξενώνα Α’μοίρας σχολής Ικάρων, εξωτερικά περίπου 2300 τετραγωνικά μέτρα, εσωτερικά περίπου 4500 τετραγωνικά μέτρα, 380 ντουλάπες και 120 πόρτες.

© Copyright u&g development. All rights reserved

Στοιχεία επικοινωνίας

Περισσότερα

Thumb Gallery

© Copyright u&g development. All rights reserved